BioGaia Felnőtt IMMUNCSOMAG – 4 x 20 db rágótabletta ajándék immunmenüvel

11 960 Ft 10 764 Ft A feltüntetett bruttó árak az áfát tartalmazzák.

Allergénmentes:

A csomag tartalma:

  • 4 db BioGaia Felnőtteknek + D-vitamin 20 db-os rágótabletta Lactobacillus reuteri Protectis®-szel és D3-vitaminnal az immunrendszer támogatására*
  • 1 db ajándék, dietetikus által összeállított Immunmenü (az immunrendszert támogató, egy heti, vitaminokban és rostokban gazdag étrend receptekkel és bevásárlólistával), melyet a rendelés visszaigazolását tartalmazó e-mailben küldünk ki – kérjük, ellenőrizd a Spam és a Promóciók mappát is!

Most 10% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással! Az akciós IMMUNCSOMAGokhoz további kupon, kedvezmény nem érvényesíthető.

A BioGaia Felnőtteknek + D-vitamin rágótabletta egy, a BioGaia által szabadalmaztatott baktériumtörzset, Lactobacillus reuteri Protectis®-t** tartalmaz, mely humán eredetű, anyatejből izolálták, és természetes élettere az emberi szervezet. Bővebb információért kérdezze orvosát, gyógyszerészét!

*A BioGaia Felnőtteknek + D-vitamin rágótabletta emellett D3-vitamint tartalmaz, mely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

**EP2619007, EP2040723 számú védjegyoltalommal és további bejegyzett és bejegyzés alatt álló szabadalmakkal védve. A BioGaia és a Protectis a BioGaia AB tulajdonában álló bejegyzett védjegyek.

12 éves kortól adható.
A csomag tartalma: 4 x 20 db
Az ajándék Immunmenüt a sikeres vásárlást követően küldjük ki a Vásárló e-mail címére, a rendelést visszaigazoló levélben.