Mennyiségi kedvezmény
a BioGaia webshopban!

Hogyan tudod érvényesíteni a 10% mennyiségi kedvezményt ?

  1. Válogass kedvedre a BioGaia Patika webshop kínálatából itt: https://patika.biogaia.hu/vasarlas/
  2. Tegyél a kosaradba legalább 3 db egyforma BioGaia terméket!
  3. A rendszer automatikusan levon 10% mennyiségi kedvezményt!

A kedvezmény legalább 3, legfeljebb 9 azonos BioGaia termék esetén érvényesíthető.

A felhasználás szabályai

(i) A mennyiségi kedvezmény legalább 3 db azonos, teljes árú BioGaia termékre vonatkozó, a https://patika.biogaia.hu webshopban történő online vásárlás során érvényesíthető, 2024. március 20. 20:00 órától leadott rendelések esetén.

(ii) Egy megrendelés során több és többféle termék is rendelhető, és az adott megrendelésen belül a kedvezmény legalább három (azaz 3), legfeljebb kilenc (azaz 9) darab azonos, teljes árú BioGaia termékre érvényes. 

(iii) A kedvezmény akciós termékekre, termékcsomagokra vagy más, a webshopban kapható, nem BioGaia márkájú termékekre nem érvényesíthető.

(iv) A kedvezményhez a vásárlónak nem kell kuponkóddal rendelkeznie, a rendszer automatikusan érvényesíti a feltételek (ld. i-iii pontok) teljesülése esetén.

(v) A kedvezmény a 2024. március 20. 20:00 előtt leadott megrendelésekre, utólag nem érvényesíthető.

(vi) A kedvezmény sikeres érvényesítése a webshopban a megrendelési adatok véglegesítése során a https://patika.biogaia.hu/kosar/ oldalon a „Tovább a pénztárba” gomb felett ellenőrizhető. 

(vii) A kedvezmény érvényesítése esetén a vásárló a kiválasztott termékek közül termékenként legalább három, legfeljebb kilenc azonos termék esetében az eredeti webshopár helyett (ami az adott termék megjelenítésénél feltüntetésre kerül), ténylegesen a feltüntetett ár 10%-kal csökkentett összegét fizeti (a kedvezményes ár a vásárlás véglegesítése előtt pontosan meghatározásra kerül, feltüntetve az eredeti árat és a kedvezményes árat, és a vásárló már a kedvezményes árral véglegesíti a rendelését). 

(viii) A kedvezmény más árkedvezménnyel nem összevonható, akciós termékekre nem érvényes. 

Amennyiben további kérdés merülne fel a mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatban, fordulj bizalommal munkatársainkhoz az ugyfelszolgalat@patika.biogaia.hu e-mail címen.