Limosilactobacillus* reuteri élőflórák kombinációját tartalmazó, étrend-kiegészítő rágótabletta édesítőszerrel
Mentolos és mandarinos ízű
3 éves kortól
30 db
Adagolás:
Napi 1 tabletta szedése javasolt. Egy tabletta minimum 200 millió élő Limosilactobacillus reuteri Gastrus®-t tartalmaz. Kúraszerűen legalább 30 napig javasolt a szedése, de a kúra eltarthat akár három hónapig is.
Antibiotikum-kezelés esetén fontos, hogy a BioGaia Gastrus® Totalt két antibiotikum között vedd be, ne az antibiotikummal egyidőben. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
Összetevők: izomalt, L. reuteri Gastrus® (L. reuteri ATCC PTA 6475 és L. reuteri Protectis® DSM 17938), aszkorbinsav, mandarinaroma, kalcium-sztearát, mentaaroma.
Átlagos tápérték:
100 g-ban: energia 1034 kJ/247 kcal, zsír 0,7 g, amelyből telített zsírsavak 0,6 g, szénhidrát 91 g, amelyből cukrok 1,4 g, fehérje 1,2 g, só <0,01 g, L. reuteri Gastrus® 2,8*1010 CFU
1 adagban (1 tabletta = 700 mg): energia 7,2 kJ/1,7 kcal, zsír 4,6 mg, amelyből telített zsírsavak 4,3 mg, szénhidrát 636 mg, amelyből cukrok 10 mg, fehérje 8,3 mg, só 0 mg, L. reuteri Gastrus® 2*108
Fontos figyelmeztetés: A BioGaia Gastrus® Total rágótabletta nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kiszerelés: 30 db (nettó 21 g)
Tárolás: szobahőmérsékleten, maximum 25°C-ig. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Forgalomba hozza: BG Distribution Hungary Kft., 1021 Budapest, Budakeszi út 51., a BioGaia AB P.O.Box 3242, 103 64 Stockholm, Svédország engedélyével.
Bővebb információ: www.biogaia.hu
Nézd meg a YouTube-on videónkat, amelyben bemutatjuk a Helicobacter pylori-fertőzés kezelésének módját,
és hasznos tanácsokat is adunk a kúra hatékonyságának növeléséhez!
A videót Dr. Tamássy Klára belgyógyász-gasztroenterológus főorvos lektorálta.
*Előzőleg: Lactobacillus
**EP2619007, EP2040723 számú védjegyoltalommal és további bejegyzett és bejegyzés alatt álló szabadalmakkal védve. A BioGaia és a Protectis a BioGaia AB tulajdonában álló bejegyzett védjegyek.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.