ORS – láz esetén is!

Fertőzéses megbetegedések esetén gyakori tünet a láz, amelyet nem csak a közérzetünk, de a testünk folyadékkészlete is megszenved. A magasabb hőmérséklet fokozza a szervezet anyagcseréjét és folyadékigényét, s így kiszáradáshoz vezethet. Ráadásul hidegebb időben, a belterek mesterséges fűtésével száraz levegő keletkezik, amely miatt a szem, illetve az orr és a száj nyálkahártyája is jelentősen veszít a nedvességéből. Mivel a vírusok (például az influenzavírus) fő bejutási csatornája éppen a szem, az orr és a száj, amikor ezek szárazak, és nem működnek optimálisan, még kiszolgáltatottabbá teszik a szervezetet a fertőzéssel szemben.

Ezért nagyon fontos – egészséges állapotban is, de lázasan és hideg, járványokkal terhelt időben különösen – a rendszeres folyadékfogyasztás, a kiszáradás megelőzése. Fokozott folyadékvesztés során a szervezet nem csak vizet, hanem fontos ásványi anyagokat, ionokat is veszít, ezeket speciális, orális rehidráló folyadékkal, vagyis ORF-fel vagy angolul: ORS-sel pótolhatjuk vissza hatékonyan.

Az egyetlen 3in1 ORS készítmény, mely élőflórát, az anyatejből kivont Lactobacillus reuteri Protectis®-t és cinket is tartalmaz
• Natúr ízű – mesterséges ízesítőket nem tartalmaz
• Születéstől kezdve adható
• Kiszerelése: 7 tasak/doboz
• Egyszerűen elkészíthető

TOVÁBB A BIOGAIA ORS TERMÉKOLDALÁRA >>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.